Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο πληρωμής, τα προϊόντα έρχονται μέσω courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Ακριβώς λοιπόν για το λόγο του ότι η Courier και συγκεκριμένα ο εκάστοτε υπάλληλος της αναλαμβάνει την ευθύνη να μεταφέρει σωστά τα δικά σας χρήματα, η μέθοδος αυτή έχει επιπλέον κόστος (συμβουλευτείτε πίνακα χρεώσεων αντικαταβολής), το οποίο όμως αναγράφεται μέσα στην παραγγελία σας και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό σύνολο.

Πίνακας χρεώσεων αντικαταβολής:

Πληρωμή με Αντικαταβολή σε Αττική και υπόλοιπη Ελλάδα με επιπλέον επιβάρυνση 2,00€ στο κόστος μεταφοράς.

2. Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό(απαραίτητα την πρώτη εργάσιμη)

Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα σας εφόσον έχετε επιβεβαιώσει τηλεφωνικά μαζί μας την παραγγελία σας (φυσικά στις εργάσιμες ημέρες και ώρες της επιχείρησης), και η κατάθεση θα είναι ακριβώς το καθαρό ποσό της συνεννόησης μετά την τηλεφωνική επιβεβαίωση ,χωρίς επιβαρύνσεις ή κρατήσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση να αναγράφεται στη κατάθεση το ονοματεπώνυμο που συμφωνεί με αυτό της παραγγελίας. Στην χρήση Web banking o Αποστολέας (δηλαδή ο πελάτης) επιβαρύνεται με τα ανάλογα έξοδα και την χρέωση της κάθε τράπεζας για την χρήση αυτής της.

Περισσότερες πληροφορίες

Τραπεζική Κατάθεση – απαραίτητα την πρώτη εργάσιμη από την υποβολή της παραγγελίας.

Προϊόντα προσφορών απαραίτητα κατάθεση την πρώτη εργάσιμη ημέρα. Αν δεν γίνει η κατάθεση μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία σας θεωρείται αυτόματα άκυρη. Πληροφορίες σχετικά, στους τρόπους πληρωμής με Τραπεζική κατάθεση.

Αντικαταβολή – Η παραγγελία σας θα αποσταλεί εφόσον επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας και την επιβεβαιώσετε.

Επομένως, αμέσως μετά την υποβολή της παραγγελία σας θα πρέπει να περιμένετε δικό μας τηλεφώνημα επιβεβαίωσης και αν αυτό δεν συμβεί τότε μπορείτε να καλέσετε εσείς για πληροφορίες στο 2681071385.

Η παραγγελία σας κρατείτε για τρείς (3) εργάσιμες ημέρες περιμένοντας επιβεβαίωση και μετά το πέρας των τριών (3) ημερών θεωρείται άκυρη.

Πίνακας χρεώσεων αντικαταβολής

Πληρωμή με αντικαταβολή σε Αττική και υπόλοιπη Ελλάδα με επιπλέον επιβάρυνση 2,00€ στο κόστος μεταφοράς.

Δείτε τις μηνιαίες προσφορές της εταιρείας μας